Wij zijn Zeta. Leuk om kennis te maken!

Business Development | Talent Acquisition | Software Development

Wij zijn Zeta Services
Dienstverlener op de snijvlakken van Business Development (als combinatie van product development, sales en marketing), Talent Acquisition (of zo je wil: werving & selectie, recruitment of detachering) en Software Development (richting web- & app development in combinatie met online advertising).

Sinds 2003…
Werken we met veel plezier aan zeer diverse projecten. We hebben Trainee Programma’s bedacht en uitgevoerd, onder andere voor KPN, Optiver, Arval, Xerox en Regus. Voor een zelfde diversiteit aan opdrachtgevers hebben we nieuw talent gevonden, van sales tot software development, van starter tot C-level. We hebben applicant tracking systemen ontworpen en geïmplementeerd. We hebben merken en concepten ontwikkeld, waaronder Lente Management Support (sorry nog voor de rommel van al die guerrillamarketing in de vorm van bierviltjes), Dutch Oil & Offshore Society (een netwerk- en recruitmentorganisatie voor…), Royal Coders (hoi developers!), HockeyScheidsHuren.nl (merknamen die zichzelf uitleggen, heerlijk), maar ook het biologische diepvriesgroente- en fruitassortiment van Marqt. Verder hebben we talloze huisstijlen en websites bedacht en gebouwd, honderden kilometers tekst geschreven, nog meer kilometers code getypt.

Kunnen we iets voor jou doen?
Als je mensen zoekt die “alles” kunnen en zich samen met jou met veel plezier in iets storten waarvan we van tevoren nog niet 100% weten hoe het er uit moet gaan zien, dan ben je aan het juiste adres. Heb je een idee voor een bedrijfs- of relatie-evenement, het projectmatig aantrekken van nieuw talent, of een nieuwe dienst, product, app of website? Of een combinatie van dat alles? Wij geven het vorm, bedenken de techniek, bouwen het én voeren het voor je uit.

Contact? Bel, app of e-mail Pep van Tol op 06-51609185 of pvt@zetaservices.nl